Cautare

30238 de rezultate pentru "stefan cel mare moneda eurocent" (6.39 secunde)
Dolarul a ajuns ieri la cel mai inalt nivel inregistrat din noiembrie 2004, depasind pragul de 30.000 de lei, pe fondul aprecierii sustinute din pietele internationale.
EURIBOR - indicatorul care sta la baza calculului dobanzii creditelor in euro cu dobanda variabila - a ajuns la cel mai scazut nivel de pana acum, la 0,54%, in cazul EURIBOR la trei luni.
Investitorii imobiliari autohtoni au primit o lovitura grea dupa ce instantele judecatoresti au scapat din mâini parculetul din curtea Colegiului National „Stefan Velovan“ din Craiova cerut în compensatie de o mostenitoare din Bucuresti.
De altfel, Guvernul Boc a scos cu totul capitolul "Riscuri fiscale si bugetare", in care recunostea ca o mare parte din cresterea economica previzionata se baza pe exporturi si ca, daca acestea nu cresc, economia romaneasca e in galeata.
Stefan Wagner. ... Stefan Wagner si poarta titlul: ... Lucrarea a aparut in format mare (27 x 21 cm), tiparita in polichromie, pe hartie cretata, la fel ca si cartea de mare succes "Trandafirul - de la mit la mileniul trei". ... Stefan WAGNER - Cluj tel/fax:
O legenda spune ca cel ce arunca o moneda in apa din Fontana di Trevi se va intoarce la Roma. Aceasta moneda trebuie aruncata peste umar cu spatele la fantana.
"Din acest moment voi fi cel mai mare sindicalist din societate.
De pilda, moneda europeana a castigat 367 de unitati, ajungand la 39.814 lei, potrivit cursului oficial comunicat de Banca Nationala a Romaniei (BNR). ... Singura moneda care nu s-a apreciat in raport cu leul este tot leul, dar moldovenesc.
De fapt, clientii suspecteaza ca nu au vrut sa le schimbe banii, pe motiv ca ieri era cursul prea mare si ar fi dat casele sume prea mari. ... Cand creste euro in raport cu leul, toti cei cu credite in aceasta moneda au de pierdut.
Desi cei mai multi dintre consilieri detin actiuni la firme profitabile, mai sunt si alesi care s-au multumit cu slujbe in sistemul de invatamant sau in cel sanitar.
Ion Stefan, consilier judetean si director al societatii Apa-Canal, a declarat razboi primarului Dumitru Nicolae si presedintelui PC Galati, Eugen Durbaca. ... Cel mai activ partid La acest capitol facem referire la PLD, filiala Galati, pentru ca a reusit sa se faca vazut si auzit.
Ma voi ocupa de Primaria Cluj" UPDATE 20:31 Democrat-liberalii discuta despre calendarul electoral intern:convocarea CNC si apoi a Conventiei Nationale Extraordinare in care sa se aleaga noua conducere, cel mai probabil la finalul lunii iulie.
Mai mult, un roman dintr-o suta crede ca euro va deveni moneda nationala a Romaniei chiar de anul acesta. ... Romania este tara fosta comunista cu cel mai mare procent al populatiei care a folosit deja moneda euro.
Mai mult, un roman dintr-o suta crede ca euro va deveni moneda nationala a Romaniei chiar de anul acesta. ... Romania este tara fosta comunista cu cel mai mare procent al populatiei care a folosit deja moneda euro.
Apare astfel o situatie cu care moneda nationala nu a mai fost obisnuita, ultimele doua luni ale anului fiind de obicei unele de depreciere, data fiind cresterea exponentiala a importurilor de bunuri de consum. ... Totusi, pentru finele anului, nu se anticipeaza un curs mai mare de 3,55 lei.
Deprecierea leului fata de euro din ultimele saptamani face ca pretul apartamentelor tranzactionate pe piata sa creasca in moneda nationala, iar potentialii cumparatorii vor fi cei care ies in pierdere din cauza modificarii cursului de schimb. Proprietarii profita de situatie si trec imediat pe moneda care le aduce castig.
Romania va rata obiectivul privind adoptarea euro in 2014, intrucat procedurile necesita o perioada mai mare de timp, potrivit lui Nicolaie Alexandru-Chidesciuc, senior economist la ING Bank.
Banca Nationala a Romaniei (BNR) a afisat miercuri un curs de referinta de 4,2872 lei/euro, in scadere cu 0,10% fata de sedinta precedenta, in schimb dolarul a continuat sa se aprecieze in raport cu moneda nationala.
Li s-au promis fonduri de miliarde de euro, li s-a spus ca moneda unica si liberul comert le vor aduce avantaje nevisate si ca vor circula si munci liberi ca pasarea cerului in Uniune.
Profitul caselor de schimb, diminuat de speranta satmarenilor la un euro mai valoros Moneda Euro si dolarul american, considerate pina mai ieri drept o modalitate sigura de protejare a banilor de inflatie, le-a jucat o festa satmarenilor care au preferat sa-si pastreze economiile in valuta.
google-analytics.com